Virksomhedsfilm ved millespeak.

Mange virksomheder får lavet virksomhedsfilm, også kaldet corporate film, der fortæller noget om virksomheden. Det giver så god mening i dag, at have en virksomhedsfilm, eller flere, der fortæller noget om et produkt eller en virksomhed. Det er en nem måde at skabe synlighed, omkring et produkt eller sig selv på.  Jeg har lagt stemme til mange forskellige virksomhedsfilm, og hver og en er speaket i den tone, som kunden har ønsket.

Virksomhedsfilm jeg har lagt stemme til.

 Du kan høre en håndfuld af dem herunder.

 

Denne her corporate film har jeg speaket for Forlaget Andersen. Her forklarer jeg, hvem man møder på deres kurser, og hvad man kan forvente. Stemningen er rolig, forklarende og seriøs.

 

 

Denne her film er lavet i samarbejde med Odsherred Kommune og Peter Molbech. Det er en film, jeg er stolt af at have lagt stemme til, fordi den sætter fokus på at hjælpe trængte børnefamilier, som ikke får hverken søvn nok eller tid til hinanden. Odsherred har lavet et kursus for forældre, som hedder ‘Godt samliv’, og det sætter jeg ord på her.

 

 

En coorporate film for HK, som opfordrer dig til at melde dig ind ved at fortælle om Adam, som var Elev, men nu blev tilbudt en praktikplads.

 

 

En corporate film for Fedex.