Har du brug for en god telefonsvarer?

Ttelefonsvarer stemmeelefonsvarers  stemme er vigtig for virksomheden. Du gider ikke skræmme dine kunder væk ved første opkald med en høj skinger stemme eller en dialekt, der ikke er til at forstå. Du vil formentlig også gerne undgå, at kunderne er faldet i søvn, inden de er kommet igennem systemet. Jeg har lagt stemme til et hav af telefonsvarersystemer for en masse tilfredse kunder. Med min stemme i røret får du den telefonsvarer, som du ønsker at byde dine kunder velkommen med. Du kan altid kontakte mig for et tilbud på telefon 26209282 eller email: millemum@gmail.com, hvis du skal bruge en stemme til din virksomheds telefonsvarer.

Telefonsvarer jeg har speaket

Herunder kan du lytte til nogle af de telefonsvarere, jeg har lavet for forskellige virksomheder.

Speak for energiselskabet eniig.

 

Speak for PC Service Center. PC Service Center har syv forskellige forretninger i Danmark, hvorfra de reparerer computere. Jeg har lagt stemme, til deres telefonsvarer.

 

 

Speak for Happy Rocket. Happy Rocket er en lille internetvirksomhed, som sælger interiør og sjove dimser, du ikke har brug for. Da Happy Rocket havde brug for en stemme til deres telfonsvarer kontaktede de millespeak.

 

 

Speak for Konferencekald.dk. Konferencekald.dk er en smart løsning, hvis du skal tale med mange personer samtidig og holde møde med folk i hele verden. Jeg har lagt stemme til deres telefonsvarer, så deres kunder bliver budt hjerteligt velkommen.

 

 

Speak for læskedriksproducenten Cult. Cult laver en bred vifte af læskedrikke til primært unge mennesker. Deres brands dækker fra mærker som Cult og Modjo til Shaker og Moka. Da Cult skulle bruge en telefonsvarer ringede de til mig og fik lige præcis den stemme, de skulle bruge.