Radioreklamer ved millespeak

radioreklamerRadioreklamer er en god måde for mange virksomheder at få kunder i butikken. Millespeak har gennem flere år lagt stemme til mange nationale, regionale og lokale radioreklamer. Reklamerne er produceret i samarbejde med en lang række danske og udenlandske produktionsselskaber. Jeg er uddannet skuespiller og kan lave præcis den stemme, som du har brug for. Det gælder, hvad end stemmen skal være ung, frisk, sexet, seriøs, bydende, eller hvad du nu skal bruge. Skal du bruge en en sprød stemme til din næste radioreklame, kan du altid fange mig på telefon +45 26209282 eller millemum@gmail.com.

 

Her er nogle eksempler på radioreklamer, jeg har lavet

Radioreklame for sygeforsikringen Danmark. Lavet i samarbejde med Discovery Network Denmark.

 

 

 

Radioreklame for Hennes & Mauritz, der også vil holde Black Friday. Lavet i samarbejde med Discovery Network Denmark.

 

 

Denne radioreklame er jeg ekstra stolt af, da det er den første, jeg både har skrevet og speaket. Jeg fik nogle stikord, og i samarbejde med Isobar endte resultatet med øfff, frilandsgris og Meny.

 

 

Jeg har lavet flere radioreklamer for tilbudssiden Downtown.dk. Kodeordene for Downtowns radioreklamer var laid-back, ung, og ‘fint, hvis du vil lytte med, men du bestemmer selv, for det er du jo sej nok til’-agtigt.

 

 

En af mine mest sexede radioreklamer har jeg lavet for Ford Focus. Her får du nok den mest sexede stemme, jeg kan levere, men med skøn ironi og lige det, der skulle til hos Ford.

 

 

Radioreklame for Børnecancerfonden i samarbejde med Carsten Michelsen på ide og tekst og David Stubbe som producer. Radioreklamen blev til, fordi vi gerne ville hjælpe med at sætte fokus på børn med kræft. Det er en af de radioreklamer, jer er mest stolt af, da den skiller sig ud ved bare at være ærlig.

 

 

Radioreklame for Jensens Bøfhus.’ Fordi salat bare ikke altid er nok’. Her skal der sælges, og instruktionerne fra kunden var ‘frisk’, ’sælgende’ og ‘ligetil’. Det fik han, og her er resultatet.

 

 

Jeg elsker kaffe; Helst god kaffe! Det kan de helt sikkert bryste sig af på Starbucks. Denne reklame blev til i samarbejde med Otto&Co. Jeg bruger her en ung, frisk og indbydende stemme.

 

 

Radioreklame for H&M i samarbejde med SBS Radio.