Elearning

Har du brug for hjælp til indtaling af dit næste eLearning kursus?

Så vil jeg gerne hjælpe dig.

Jeg har lagt stemme til et utal af eLearning projekter, og jeg synes, det er fantastisk at speake for eksempel undervisningskurser. Jeg er uddannet folkeskolelærer, og det giver god mening for mig, at bruge min stemme og ‘undervise’ samtidig. For nylig har jeg lagt stemme til et kursus for Team Danmark, hvor deltagerne skulle lære noget om kost og træning. Det er vigtigt at vælge en god stemme til dit kursus, dit online kursus, elearning, elearn eller e-læring, kært barn har mange navne, så det bliver modtaget godt i den anden ende. Skal du have nogle til at forstå eller lære noget, kan det være en stor fordel at lave en eLearning video til dem.

Fjernundervisning bliver mere og mere normalt i en digitaliseret verden, hvor location ikke længere er en nødvendighed, for at vi sammen kan lære noget. Det benytter rigtig mange firmaer sig af. Jeg har blandt andet lagt stemme til projekter for Novo Nordisk, Apple, Lego, Falk og Statoil, Postnord og mange andre. 

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har et online læringsprojekt du skal have speaket. Du kan starte med at lytte til nogle af de online kurser, jeg har speaket herunder. Du kan også kontakte mig på telefon 26209282 eller e mail millemum@gmail.com, hvis du vil vide mere eller booke mig til at speake dit eLearn projekt.

Her kan du lytte til eLearning,  jeg har speaket

 

Det her elearning kursus har jeg speaket for Team danmark. 

 

 

Herunder kan du lytte til et eLearn kursus jeg har speaket for Apple.

 

 

Speak til elearning

 

 

 

 

 

Her har jeg lagt dansk speak til Novopen Ecco for Novo Nordisk. Filmen handler om, hvordan du bruger insulinen. Elearning kursus til brugere af insulinen. 

 

 

Leadership level -up. Jeg har lagt stemme til Helveg og Pedersens uddannelsessystem. Et system hvor de har brugt eLearn til at uddanne brugerne. 

 

 

Isl-light er et fjernsupport-system, som jeg har lagt stemme til.

 

 

Her er et eLearn-projekt om forandringer, som jeg har lavet for Lego. Et eLearning kursus for Lego´s medarbejdere.