Lyden af dit brand

 

Speaker til alle slags lydSpeak/Vo

podcast om at være digital nomadePodcast

Foredrag

Om mille og om at være speakerOm Mille

Speaker

Hvordan lyder dit brand? Har du tænkt over, hvor meget professionalisme du signalerer med dit brand, når du har valgt den rigtige stemme til at repræsenterer dig og din virksomhed? Modsat har du så tænkt over, hvordan dit brand modtages, når du bruger sekretæren til at speake ind i en I-phone?  Lyden af dit brand er vigtig. Specielt i en støjende verden. Lyden af dit brand er der, hvor du møder dine kunder. Der hvor du skaber relation til dem, og der hvor du fortæller dem, hvad dit brand er værd.

Jeg er Mille, en kvindelig speaker, der leverer lyd til alle slags medier. Har du brug for en speak med kvindestemme til din næste reklamefilm, radioreklame, e-Learn projekt, lydbog, app, telefonsvarer eller virksomhedsfilm? Millespeak leverer højkvalitets-speak og har mange års erfaring i branchen.

 

Den rigtige stemme

Hvordan får man den rette stemning og den rigtige lyd til sit brand? Når du vælger mig som kvindelig speaker, kan du være sikker på, at det lyder godt, og at du får lige præcis den stemning, du er ude efter. Jeg lægger en professionel stemme til dit brand, så du bliver hørt i en støjende verden.  Du kan altid ringe til mig, hvis du skal bruge en speak. Du kan fange mig på telefon +45 26209282 for at få et tilbud på netop det speak, du står og mangler, eller skriv en e-mail til mig på millemum@gmail.com. Jeg arbejder effektivt og er meget fleksibel. Jeg kan ofte levere fra time til time, hvis det haster. Men som professional speaker haster jeg også ud til studie efter dit valg, hvis du ønsker det. Millespeak er medlem af Speaker- & indlæserforeningen.

 

Tv-reklamer

Min karrierer startede med tv-reklamer, og jeg husker stadig min første tv-reklame, jeg lagde stemme til, som var på Audio-Edith for Coca Cola. Der var tonsvis af reklamefolk og producere i studiet, og jeg var virkelig nervøs. Nu 12 år senere, har jeg lagt stemme til et utal af reklamefilm og nervøsiteten er skiftet ud med høj professionalisme og en hjemmevant færden foran mikrofonen. Tv-reklamer er stadig en effektiv kanal til at nå din målgruppe, hvis du vælger den rigtige stemme. Jeg har speaket for bl.a Coca Cola, SAS, Max Factor, Intersport, Sportsmaster, FitnessWorld, Drømmeland, Hâstens, Hiper, Sony, Klasselotteriet, Tempur, Arla, Libresse, Ilva, Føtex, TV2, TV3, Bauer Media og mange mange flere.

 

Voice-over

Som det hedder på engelsk. Voice-over betyder, at man lægger stemme til en film, reklame eller andet, men ikke optræder fysisk i programmet. Voice-over defineres sådan: ‘Words that are spoken in a movie or television program by a person who is not seen’. Jeg har de seneste 5 år også lagt stemme til voice-over’s på en hel del engelske produktioner. Jeg har både været voice-over for Tempurs engelske reklamer og en lang række e-learn projekter.