Her er nogle af de TV-reklamer, jeg har speaket:

 

 

Kvindelig Speaker med eget studie

millespeak leverer høj-kvalitetsspeak til reklamefilm, TV-produktioner, Radio, E-learn, audio books, corporate film, dubbing mm. Jeg har eget studie med Neuman mic og bruger pro tools til at redigerer med.  Jeg arbejder hjemmevant foran mikrofonen, og en af mine styrker er, at jeg er god til at forstå, hvad det er for en stil kunden vil have. Jeg speaker fra mit studie, eller jeg kommer ud til et andet studie, alt efter hvad du som kunde har lyst til. Når du vælger mig som kvindelig speaker, vælger du en professionel stemme med mange års erfaring som speaker. Du vælger kvalitet til dit brand, og en stemme med et twist, der kan bidrage til at dit produkt bliver hørt.

 

Her er hvad mine kunder siger om millespeak

For all the many years, that we in Mayday Film have been using the voice of Mille Sjoegren, we have had the opportunity to enjoy her freshness and presence of tone and style, as well as the impeccable quality of the recordings, that she delivers from her studio.

Easy to instruct, and always on time!

Peter Krabbe Aagaard audio producer at Mayday Film oktober 27, 2015

<< Prev
Next >>