Freelanceeventyret special edition med Regitse Cecillie Rosenvinge #1

posted in: Uncategorized | 0

Freelancelivet.  

Freelancelivet.  

Glædelig 1. december. Jeg håber, du får en skøn én af slagsen. Det her er min julekalender til dig. Fire fantastiske afsnit om, hvordan man bliver freelancer.

De næste fire afsnit er en ‘speciel edition’ af den digitale nomade, som jeg har lavet i samarbejde med Regitse Cecillie Rosenvinge, indehaver af the copenhagen traveller, der sidste år blev kåret til en af verdens bedste blogs indenfor sit felt. 

Regitse er også freelancer og en sej en af slagsen med flere virksomheder. Jeg er kamp stolt af vores samarbejde, for jeg føler virkelig, vi giver dig alt, hvad der er at vide om freelancelivet, og hvordan man bygger en freelance-forretning op fra bunden. Både alt det sjove og alle vores brølere og udfordringer.

Hvordan bygger man en freelance business op?

Første afsnit handler om, hvordan vi selv har byggede en freelance-butik op, hvordan vi får kunder, og hvad vi gør for at holde gejsten oppe, når indkomsten er lav og nye potentielle kunder ikke ville samarbejde.

Det med at lykkedes med noget er en svær størrelse, for som selvstændig er der altid et nyt mål – en ny udfordring. Vi deler derfor vores tanker om, hvornår vi er lykkedes, og hvornår vi selv synes, vi er succesfulde. Hør om søvnløse nætter og tanker som ‘Er jeg god nok til det her?’, og hvordan fanden betaler jeg husleje, når jeg ingen indkomst har.

Vi giver dig masser af tips til, hvordan du kan komme i gang, og hvordan du finder din niche og bliver en succesfuld freelancer.  Vi fortæller også, hvor vi selv fik inspirationen fra til at starte selvstændig freelance-butikker. Lad dig endelig inspirerer.

Vi berører emner som, hvordan sælger man sig selv eller sit produkt, når der nu ikke står sælger på ens visitkort, og man faktisk mest af alt har lyst til at skrive en e-mail i stedet for at ringe eller gemme sig under sofaen.

Vi giver dig vores tips og erfaring om, hvad man gør, hvis kunderne ikke kommer, hvordan bliver man ved med at være kreativ, og hvornår er vi egentlig fik succes med vores firma?

Du får her et helt særligt indblik i en freelancers liv, når to erfarne freelancere fortæller om lige netop det – freelancelivet. Hør snakken mellem Regitse Cecillie, som er indehaver af The Copenhagen Traveller mm. og bosiddende i Berlin, og Mille sjøgren indehaver af millespeak.com og podcasten Den Digitale Nomade, bosiddende i verden.

God lytning

Vi tjener ikke penge på podcasten, så hvis du følte du fik noget ud af det, vil vi sætte stor pris på et bidrag. Stort eller småt.

Der er kys og kærlighed på vej til dig, hvis du trykker på linket .

Tak for det.

Støt på 10er

Vi nævner to netværksgrupper i podcasten:

 

Danske selvstændige damer i Spanien, og Ladies first. Søg dem på facebook.

 

Kærligst Mille og Regitse og god 1 december.

Regitse Cecillie Rosenvinge
Mille Sjøgren
Mille Sjøgren

Hvad er en freelancer

De fleste mennesker ved godt, hvad en freelancer er. Alligevel får du det her. En freelancer er en person, der tilbyder sine faglige kompetencer og arbejdstid mod betaling og samtidig ikke er bundet til én arbejdsplads.

Rent faktisk har ordet sin oprindelse i 1800-tallets litteratur, hvor forfattere som Sir Walter Scott (han skrev Ivanhoe) brugte begrebet ‘freelancer’ til at beskrive en ridder, der ikke svor loyalitet over for nogen bestemt herre, men i stedet tilbød sin lanse mod betaling. Det var med andre ord en fri lanse – freelance – som kongen og adelen kunne betale for at kæmpe på deres vegne.

Der er vel næppe grund til at pointere, at de fleste af nutidens freelancere ikke slås med hverken lanse eller andre middelaldervåben, men i stedet lader hjernen og fingrene tale for sig.